HomeFeaturedFocusVivo X200 Pro Mini, câteva detalii tehnice

Vivo X200 Pro Mini, câteva detalii tehnice

Vivo X200 Pro Mini

M-a atras subiectul Vivo X200 Pro Mini încă de când am vorbit prima dată de seria de telefoane X200 de la Vivo. Ideea unui compact Android puternic mi-a plăcut foarte mult, chiar dacă șansele ca acesta să ajungă (cel puțin pe canale oficiale) în Europa sunt destul de mici. Acum avem câteva informații tehnice despre viitorul terminal, care nu prea este chiar atât de compact până la urmă. În schimb este chiar mai puternic decât estimasem. Și avem și niște fotografii real life.

Telefonul va fi echipat cu proaspăt anunțatul chipset Dimensity 9400 de la MediaTek. Și se pare că această alegere va aduce un boost puternic pe partea de performanțe. Drept mărturie stau clasamentele AI-Benchmark, care poziționează cele două telefoane X200 Pro în primele două locuri. Cu Vivo X200 Pro Mini pe locul al doilea, imediat după fratele său. Și la foarte mare distanță de principalii urmăritori. Semn că acest chipset chiar aduce un plus consistent. Așteptăm răspunsul celor de la Qualcomm, prin al lor Snapdragon 8 Gen 4.

Spuneam că telefonul nu este chiar un compact. Va avea un display cu diagonală de 6.31 inchi. Un panel LTPO OLED cu rată de refresh de 120 Hz.

Acumulatorul va avea o capacitate de 5700 mAh. Va putea fi încărcat cu 90W (și cu 30W wireless). Pe partea din spate vom avea un sistem de trei camere foto, toate trei cu senzori de 50 MP. Un senzor principal Sony LYT-818, un telephoto Sony IMX882 (zoom optic 3x) și un ultrawide Samsung JN1. Sistemul foto de pe Vivo X200 Pro Mini este dezvoltat și optimizat în colaborare cu Zeiss. De fapt pe toate telefoanele acestei serii.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep