HomeFeaturedFocusVideo: cum iti faci un iPhone 16 cu carcasa transparenta

Video: cum iti faci un iPhone 16 cu carcasa transparenta

Dacă ai chef de experimente și nu îți e teamă că îți distrugi iPhone-ul, ai mai jos un tutorial în care poți vedea cum îți faci carcasă transparentă pentru telefon!
Dacă ai chef de experimente și nu îți e teamă că îți distrugi iPhone-ul, ai mai jos un tutorial în care poți vedea cum îți faci carcasă transparentă pentru telefon!

Pentru că se poate și sunt o grămadă de entuziaști gata să încerce, pe canalul de YouTube Phone Repair Guru a apărut un material video în care e explicat cum să îți faci transparentă carcasa de la iPhone.

Pe lângă faptul că arată cel puțin interesant, ideea de a te băga în măruntaiele unui iPhone ca să îi faci o carcasă transparentă e atractivă pentru entuziaști. Și nu e chiar atât de complicat, însă trebuie mare atenție pentru că se va lucra cu materiale chimice ce pot să genereze răni.

Ideea e așa: îți faci rost de un kit de reparație de pe iFixIt ca să scoți capacul carcasei, îl încălzești în apă clocotită, pui pe el niște aluminiu topit (poate să fie și reciclat de la ceva folii de bucătărie) și în in final un pic de poliș.

Mai jos vedeți exact pașii:

Rezultatul arată bine și va fi pe placul multora.

Însă … odată ce aparatul a fost desfăcut (chiar și cu grijă) își pierde din proprietățile de rezistență la apă – așa că ar fi bine să nu încercați să îl puneți ulterior în apă.

Și mai mult ca sigur, că odată eliminată folia de protecție cresc și șansele ca eficiența termică să aibă de suferit – deci să nu vă minunați dacă vedeți că telefonul se va încinge.

Vă tentează ideea? Încercați singuri …

P.S.: pe de altă parte s-ar putea să fie mai simplu să vă luați o husă care să inducă aceiași idee și care în plus vă oferă și protecție telefonului :).

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep