HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A56 a trecut prin Geekbench

Samsung Galaxy A56 a trecut prin Geekbench

Samsung Galaxy A56

Poate părea puțin cam devreme, dar iată că anumite unități de test de Samsung Galaxy S56 încep să fie plimbate prin cele mai populare aplicații de benchmark. Un astfel de dispozitiv de teste a trecut prin Geekbnench. Unde, așa cum se întâmplă de obicei, a lăsat la vedere câteva detalii tehnice.

Poate cel mai important dintre aceste detalii este legat de chipset. Avem astfel confirmarea că viitorul mid-range popular din portofoliul producătorului coreean va fi echipat cu un chipset proprietar Exynos 1580. Un chipset care vine cu un procesor octa-core ce propune o arhitectură nouă. Are un nucleu prime tactat la 2.91 GHz, trei nuclee de 2.6 GHz și patru nuclee eficiente de 1.95 GHz. Procesorul grafic este un Xclipse 540 GPU.

Unitatea de Samsung Galaxy A56 testată aici a fost echipată cu o memorie RAM de 8 GB. Predecesorul Galaxy A55 are opțiuni de 6 GB, 8 GB și chiar 12 GB. Așa că aici nu cred că vom avea parte de surprize în comparație cu generația anterioară.

Ai interesant a fost sistemul de operare Android 15. Care pare să fie deja prezent la bord. Un lucru destul de intrigant, având în vedere că Galaxy S24 FE nu s-a bucurat de acest tratament în momentul lansării sale oficiale.

Dacă ne uităm pe calendarul aparițiilor generațiilor anterioare, Samsung Galaxy A56 ar trebui să își facă apariția oficială undeva în luna martie a anului viitor. Așa că mai este mult timp până atunci. Sunt convins că telefonul va mai ajunge în atenția opiniei publice până la apariția oficială.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep