HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A16 5G a fost prezentat oficial

Samsung Galaxy A16 5G a fost prezentat oficial

Samsung Galaxy A16 5G

Compania coreeană a prezentat oficial modelul Samsung Galaxy A16 5G. Este cea mai recentă apariție dintr-o linie de telefoane care se bucură de o foarte mare popularitate la nivel global. Și se pare că acest lucru va continua și mai departe. Este primul telefon din acest segment de preț care promite șase upgrade-uri ale sistemului de operare și șase ani de patch-uri de securitate. Impresionant! Se lansează cu Android 14 cu OneUI 6.1 peste el.

La interior, modelul disponibil în Europa va miza pe un chipset proprietar Exynos 1330. Procesorul rulează în combinație cu o memorie RAM de 4 GB. Care va putea fi extinsă virtual la nevoie. Capacitatea internă de stocare este de 128 GB. Există și un slot pentru card microSD. Acesta poate adăuga încă 1.5 TB de stocare internă.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh. Acesta se poate încărca cu până la 25W.

Din punct de vedere fizic, Samsung Galaxy A16 5G a devenit ceva mai subțire. Are o grosime de doar 7.9 mm. Este construit în jurul unui display de 6.7 inchi. Un panel Super AMOLED cu rezoluție de 2340 x 1080 pixeli, rată de refresh de 90 Hz și o luminozitate de top de 800 niți.

Un notch în forma literei U ascunde o cameră selfie echipată cu un senzor de 13 MP. Pe partea din spate avem un sistem de trei camere foto. Senzorul principal are o rezoluție de 50 MP. Este ajutat de două camere de câte 2 MP fiecare. Una pentru detalii de adâcime și una pentru fotografii macro.

Cititorul de amprentă digitală este poziționat lateral.

Samsung Galaxy A16 5G este deja listat pe pagina din Franța a companiei, la un preț de 249 euro. Vine în patru variante de culoare. Deocamdată nu sunt disponibile toate. S-ar putea să apară ulterior și o variantă cu 8 GB de RAM și 256 GB memorie internă.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep