HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A16 (4G) a fost lansat oficial

Samsung Galaxy A16 (4G) a fost lansat oficial

Samsung Galaxy A16 (4G)
Samsung Galaxy A16 5G si Samsung Galaxy A16 (4G)

Compania coreeană a lansat modelul 5G de Galaxy A16 în urmă cu 10 zile. Acum își face apariția și un Samsung Galaxy A16 (4G). Cele două telefoane înrudite seamănă foarte bine între ele și au o grămadă de elemente în comun. Dar probabil că cel mai important dintre aceste elemente este suportul de șase ani (upgrade-uri plus patch-uri de securitate) pe care îl va primi și acest model.

La interior se schimbă chipset-ul, care acum este un Helio G99 de la MediaTek. Combinația de memorii rămâne la fel, cu 4 GB de RAM și o capacitate internă de stocare de 128 GB. Sistemul de operare este un Android 14.

Autonomia lui Samsung Galaxy A16 (4G) este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh, care se încarcă cu 25W.

Din punct de vedere fizic, telefonul este construit în jurul unui display de 6.7 inchi. Un panel OLED cu rezoluție fullHD+ și rată de refresh de 90 Hz. Camera selfie are un senzor de 13 MP. Iar sistemul foto de pe spate are un senzor principal de 50 MP, un ultrawide de 5 MP și o cameră macro de 2 MP.

Grosimea telefonului este de 7.9 mm. Acesta vine cu o certificare IP54. Cititorul de amprentă digitală este poziționat lateral.

Samsung Galaxy A16 (4G) ar trebui să devină disponibil în magazine în aproximativ două săptămâni. Va veni în variante de culoare Gray, Green și Blue.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep