HomeFeaturedFocusRedmi 14C ajunge oficial pe piața din România

Redmi 14C ajunge oficial pe piața din România

Redmi 14C

Lansat oficial la începutul lunii septembrie de către cei de la Xiaomi, modelul Redmi 14C devine disponibil în mod oficial pe piața locală. Vorbim despre un dispozitiv 4G aflat la limita dintre entry-level și mid-range. Prin ecranul său mare (6.88 inchi) pare destinat utilizatorilor care consumă mult conținut multimedia. Mai ales că panel-ul are o rată de refresh de 120 Hz. Rezoluția este doar HD+.

Accentul pe display este confirmat și de certificările TUV Rheinland Low Blue Light (Software Solution) și Flicker Free.

La interior avem un chipset Helio G81 de la MediaTek și mai multe combinații de memorii. În zona de fotografie amintim senzorul principal de 50 MP de pe spate și camera selfie de 13 MP.

În România, Redmi 14C este disponibil în variantele de culoare Midnight Black, Sage Green, și Starry Blue, în rețelele Vodafone, Orange, Digi, Telekom, și pe eMag, Flanco și mi-home.ro.

Prețurile recomandate sunt de 649 lei pentru varianta cu 4 GB RAM + 128 GB, 749 lei pentru cea cu 6 GB de RAM și 128 GB memorie internă și respectiv 849 lei pentru 8 GB de RAM cu 256 GB.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep