HomeFeaturedFocusRecomandare: o scurtă prezentare despre măruntaiele sistemului de operare Windows

Recomandare: o scurtă prezentare despre măruntaiele sistemului de operare Windows

Dacă vreți să știți puțin mai multe despre cum funcționează sistemul de operare Windows și aplicațiile din el, vă recomand să urmăriți această prezentare.
Dacă vreți să știți puțin mai multe despre cum funcționează sistemul de operare Windows și aplicațiile din el, vă recomand să urmăriți această prezentare.

Zilele trecute am dat peste prezentarea lui Duncan Ogilvie ‘Windows Internals Crash Course’ și. m-am gândit că merită să vă spun mai multe despre ea. În esență e un mic curs introductiv în ceea ce înseamnă Windows Internals, adică modul de funcționare al Windows-ului și al aplicațiilor ce rulează pe el. Se adresează în general celor care vor să învețe mai multe despre securitatea Windows, însă cred că informațiile sunt utile și relevante și pentru cei din categoria power users.

Aș zice că acest material video este o excelentă oportunitate de a vă acomoda cu niște concepte mai puternice despre Windows și poate că e o primă întâlnire care ar putea să vă deschidă gustul pentru securitatea Windows.

Luați-vă o cafea, relaxați-vă și bucurați-vă de următoarea oră unde veți învăța despre procese, modul de creare a lor, debugger-e, callbacks și cam tot ce e ascuns în inima sistemului de operare Windows.

Iar la final, dacă vreți, descărcați și materialele asociate acestei prezentări ca să explorați singuri mai multe:

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep