HomeFeaturedFocusRecomandare: 6 huse Spigen pentru iPhone 16

Recomandare: 6 huse Spigen pentru iPhone 16

După ce am testat noul iPhone 16 am zis că merită să vedem și ce huse Spigen s-ar potrivi pentru acest model!
După ce am testat noul iPhone 16 am zis că merită să vedem și ce huse Spigen s-ar potrivi pentru acest model!

Mai mult ca sigur că proaspeții posesori ai unui model iPhone 16 sunt în căutarea unei huse care să ofere protecție pentru noul telefon, dar care să permită folosirea lejeră a noului buton pentru Camera. Din oferta partenerului nostru MobileDirect am selectat huse Spigen, potrivite pentru o gamă diversă de preferințe.

Începem cu o husă simplă, transparentă cu suport MagSafe – Liquid Crystal MagSafe Clear.

Elementele PRO sunt faptul că este din gel TPU moale, are suport MagSafe pentru încărcare wireless și fiind transparentă, face posibilă distingerea design-ului și a culorii. Observați că există acces ușor la butoane, inclusiv cel pentru Camera și că husa iese peste marginile carcasei, protejând mai bine ecranul.

Al doilea model este unul interesant din punct de vedere al aspectului: Ultra Hybrid MagSafe Zero One.

Puteți observa tenta transparentă pe margini, completată de o imagine tehnică de pe spatele din policarbonat lucios. Și acest model permite încărcarea wireless MagSafe și în plus are un spațiu mai generos în jurul butoanelor și al conectorului USB Type-C.

O husă cu aspect mai simplu este SPIGEN Liquid Air Black: aduce un aspect mai subțire, pe un material cauciucat din gel TPU și o textură în formă de romburi mici, pentru o excelentă prindere.

Avantajul ei este că e făcută dintr-un material moale și nu modifică semnificativ dimensiunea telefonului. Textura aplicată pe spate protejează și de amprente.

Un model mai deosebit de husă este SPIGEN Tough Armor MagSafe Blue. DIncolo de structura mai rigidă, trebuie să spus că vorbim de o husă de iPhone 16 certificată MIL STD (standardul military grade 810G 516.6 pentru protecție la căzături de la distanță maximă de 1.2 m). Marginile sunt din gel moale, cu protecție pe butoane și margini ieșite peste nivelul carcasei.

Butoanele sunt protejate foarte bine, design-ul este unul modern și în plus există un picioruș ce poate fi deschis ca să joace rolul de suport pentru situațiile în care vreți să țineți telefonul pe masă, în așa el încât să puteți viziona conținutul multimedia. Nu în ultimul rând husa are suport MagSafe pentru încărcarea wireless.

Pentru amatori de modă, există mai multe modele Spigen Guess, noi am ales varianta Guess Ring Classic Logo MagSafe Black pentru un aspect mai elegant, care nu iese foarte tare în evidență.

Husa are suport MagSafe, deci puteți folosi fără probleme încărcarea wireless și în plus are o structură semirigidă, perfectă pentru a absorbi șocuri mai puternice. Important de zis este și că husa e produsă sub licență Guess – asta dacă vă gândeați dacă vorbim sau nu de un model autentic.

Datorită folosirii unei texturi complexe, carcasa are o aderență bună și poate mai important, seamănă cu o piele ecologică. Marginile sunt moi și asigură un bun acces la butoane.

Închei prezentarea cu un model Spigen mai deosebit – Core Armor Black. Vine în două variante – cu și fără suport MagSafe pentru încărcare wireless.

E realizată din gel TPU premium, care asigură o durată de viață mai lungă și datorită unei texturi striate, permite o aderență foarte bună. Și aici vorbim de un acces eficient la butoane, concomitent cu asigurarea protecției ecranului (husa e ieșită peste nivelul carcasei) și al camerelor foto. Decupajele din zona camerei, a difuzoarelor și a slot-ului USB Type-C sunt făcute perfect, ca să nu incomodeze.

Ce am remarcat la toate husele prezentate mai sus este că nu cresc semnificativ dimensiunea telefonului și că au o aderență foarte bună. Rămâne ca voi să alegeți ce vă place – dacă niciuna dintre cele de mai sus nu vă satisface gusturile, puteți verifica și alte modele pentru iPhone 16 aici și să decideți ce vi se potrivește mai bine.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep