HomeMobileAndroidPosibil defect de fabricatie pentru suportul camerelor de pe Pixel 9 Pro?

Posibil defect de fabricatie pentru suportul camerelor de pe Pixel 9 Pro?

Un utilizator are probleme cu sistemul de prindere al camerelor de pe Google Pixel 9 Pro - problema pare izolată, dar cred că e bine să știți de ea.
Un utilizator are probleme cu sistemul de prindere al camerelor de pe Google Pixel 9 Pro – problema pare izolată, dar cred că e bine să știți de ea.

Citeam că un utilizator al smartphone-ului Google Pixel 9 Pro s-a trezit cu sistemul camerelor foto dezlipit, fără să fi intervenit în mod distructiv asupra lui – cel puțin asta ar fi varianta oficială pe care a postat-o pe Reddit și că fiind în garanție, Google i-a înlocuit rapid aparatul.

Mie mi se pare că Pixel 9 Pro este un aparat solid (pe care am reușit să îl și scap pe parchet fără husă, dar și fără urmări) pe care îl recomand celor ce caută un smartphone Android mai altfel, cu toate ‘dotările’ Google. Cu toate astea, cred că e posibil ca unele modele să mai aibă probleme și de aceea vă recomand să verificați dacă nu cumva aveți ghinion și aparatul prezintă urme de deteriorare.

Uitându-mă la informațiile de dezansamblare de pe iFixit văd că nu toate modelele Pixel 9 sunt făcute la fel vizavi de prinderea sistemului de camere. Modelul Pixel 9 e prins cu două șuruburi, Pixel 9 Pro cu trei. În condițiile în are Pixel 9 Pro pare să aibă cel mai bun sistem de prindere, mă gândesc că au fost totuși ceva factori despre care nu știm, ce au influențat desprinderea. Și mă îndoiesc că Google nu a testat atent această prindere și modurile în care ar putea să se desprindă – am văzut multe lume care folosește telefonul sprijinind sistemul de camere cu degetul arătător, aplicând o mică presiune pe el.

După cum am spus deja, folosesc un Pixel 9 Pro de o bună bucată de vreme și nu am sesizat să fie vreo problemă cu el. Sper să nici nu apară.

Dar am zis că e bine să scriu despre asta, în ideea că unii dintre voi vor avea puțin mai multă grijă de Pixel-ul lor :).

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep