HomeFeaturedFocusOnePlus 13 vine pe 31 octombrie

OnePlus 13 vine pe 31 octombrie

OnePlus 13

Acum că noul Snapdragon 8 Elite a fost prezentat oficial, este momentul ca producătorii să confirme că vor integra noul chipset de top. Cei de la OnePlus au pornit o campanie de teasing pentru viitorul flagship OnePlus 13. Partea bună este că avem parte și de alte informații tehnice, nu doar cele legate de chipset. Ba chiar avem și o fotografie cu telefonul în toate cele trei variante de culoare. O fotografie în care se văd și schimbările de ordin fizic pe care le va aduce această generație.

Modelul negru are un finisaj ca de lemn, cel alb este neted și mat, iar cel albastru are un spate din piele ecologică. Muchiile sunt și ele plate (a la iPhone). Ecranul este plat, iar modulul foto, deși a rămas circular, nu mai este acum lipit de muchia telefonului.

Dincolo de chipset-ul Snapdragon 8 Elite, OnePlus 13 va mai aduce un senzor principal Sony LYT-808 de 50 MP. Celelalte camere vor fi un ultrawide și un telephoto cu zoom optic 3x. Evident, tot sistemul foto a fost optimizat în colaborare cu Hasselblad.

Ecranul telefonului va avea o diagonală de 6.8 inchi (panel LTPO OLED) și o rezoluție de 1440 x 3160 pixeli.

Autonomia va fi asigurată de un acumulator de 6000 mAh, care se va putea încărca cu 100W. Va exista și suport pentru încărcarea wireless (magnetică) de 50W.

Memoria RAM de pe OnePlus 13 va ajunge până la 24 GB, iar capacitatea internă de stocare va urca la 1 TB.  

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep