HomeFeaturedFocusMotorola Moto G75 a fost anunțat oficial

Motorola Moto G75 a fost anunțat oficial

Motorola Moto G75

Un nou mid-range atractiv este disponibil pe piața de smartphone. Este vorba despre modelul Motorola Moto G75, care își propune să vină în fața potențialilor cumpărători cu un raport preț/specificații greu de ignorat. Și, dacă ne uităm la ce au făcut cei de la Motorola în ultima vreme, cred că o să reușească acest lucru.

Telefonul se bazează pe un chipset Snapdragon 6 Gen 3 de la Qualcomm. Care vine cu tot cu suportul pentru conectivitatea 5G. Este disponibilă o singură combinație de memorii. Una cu 8 GB de RAM și o capacitate internă de stocare de 256 GB.

Sistemul de operare este un Android 14 cu interfața MyUX peste el. Compania promite cinci upgrade-uri majore ale sistemului de operare și șase ani de suport pe partea de securitate și bug-uri.

Motorola Moto G75 este construit din punct de vedere fizic în jurul unui ecran cu diagonala de 6.78 inchi. Un panel IPS LCD cu rezoluție fullHD+ și rată de refresh de 120 Hz. Luminozitatea de top este de 1000 niți, iar protecția este asigurată de o sticlă Gorilla Glass 5.

Cititorul de amprentă digitală este poziționat lateral, iar camera selfie are un senzor de 16 MP. Pe spate avem un sistem foto dual-camera. Senzorul principal de 50 MP (Sony LYT-600) este ajutat de un ultrawide de 8 MP.

Suntem în 2024, așa că AI-ul este prezent. Poate fi pus la lucru în funționalități precum Magic Editor, Magic Eraser sau Photo Unblur.

Autonomia este asigurată de un acumulator de 5000 mAh. Acesta se poate încărca cu 30W cu fir și cu 15W wireless.

Mai trebuie să menționăm certificarea IP68, standardul MIL STD-810H, HFC-ul sau slotul pentru card microSD.

Motorola Moto G75 vine în variante de culoare Charcoal Grey, Aqua Blue și Succulent Green.Ultimele două cu o textură de piele vegană pe spate. Deocamdată nu avem detalii legate de preț.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep