HomeFeaturedFocusMediaTek a anunțat oficial Dimensity 9400

MediaTek a anunțat oficial Dimensity 9400

Dimensity 9400

Cei de la MediaTek și-au prezentat oficial noul chipset high-end Dimensity 9400. Rivalul direct pentru alternativa de top de la Qualcomm, modelul încă neanunțat oficial Snapdragon 8 Gen 4. Care, la rândul său va avea parte de o lansare oficială în perioada imediat următoare.

Noul chipset propune tot o arhitectură octa-core. De această dată avem un nucleu de top, un Cortex X925, cu o frecvență de tact de 3.63 GHz. Este urmat de trei nuclee Cortex X4 tactate la 3.3 GHz. În fine, avem și cele patru nuclee de eficiență Cortex A720, cu frecvență de 2.4 GHz. Producătorul taiwanez spune că la nivel de procesor avem un plus de 35% (single-core performance) și 28% (multi-core performance), în comparație cu generația anterioară.

Dimensity 9400 este construit de către TSMC pe procese de 3 nm. Procesorul grafic este un Immortalis-G925. Care aduce un plus de performanță de 41% în timp ce este mai eficient cu 44%.

Alte detalii tehnice despre noul chipset de top al acestui producător, veți găsi în link-ul sursă. Deja este trimis către producătorii chinezi de smartphone. Este de așteptat să echipeze viitoarele flagship-uri Oppo Find X8 și Vivo X200, printre alte modele de top.

via MediaTek

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep