HomeFeaturedFocusHonor X60 și X60 Pro au fost prezentate oficial

Honor X60 și X60 Pro au fost prezentate oficial

Honor X60
Honor X60 si Honor X60 Pro

Compania chineză a prezentat oficial modelele Honor X60 și X60 Pro. Acestea devin disponibile pe piața din China, dar sunt ceva șanse să ajungă oficial și în Europa la un moment dat. Până atunci ne putem uita pe ceea ce au ele de propus din punct de vedere tehnic. Sunt destul de diferite la nivel de specificații tehnice.

Evident, modelul Pro este cel mai atractiv. Este construit în jurul unui display OLED de 6.78 inchi, cu marginile laterale curbate. Un panel cu rezoluție de 1224 x 2700 pixeli, rată de refresh de 120 Hz și o luminozitate de top de 3000 niți. Are un orificiu de tip pill, dar în interiorul lui avem o singură cameră foto, de 8 MP. Cititorul de amprentă digitală este integrat sub ecran. Pe spate avem un sistem foto cu un senzor principal de 108 MP. Acesta este ajutat de un senzor pentru detalii de adâncime de 2 MP.

La interior avem un chipset Snapdragon 6 Gen 1 de la Qualcomm. Honor X60 Pro vine cu mai multe configurații posibile de memorii. Cea de bază este cu 8 GB de RAM și 128 GB memorie internă. Cea de top are 12 GB de memorie RAM și stocare internă de 512 GB.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 6600 mAh, care se poate încărca cu până la 66W.

Varianta standard este ceva mai puțin ofertantă. Are un ecran LCD de 6.8 inchi, de această dată plat, cu rezoluție doar fullHD+ și aceeași rată de refresh de 120 Hz. Cititorul de amprentă digitală se mută în lateral. Rămân toate camerele, inclusiv cea selfie de 8 MP. Dar acum avem un simplu orificiu circular, nu un pill cu aspect fancy.

La interior se mizează acum pe un chipset MediaTek Dimensity 7025 Ultra. Se păstrează și configurațiile de memorii la fel ca la Pro.

Acumulatorul lui Honor X60 este mai mic, cu 5800 mAh și mai lent, cu 35W.

În ceea ce privește prețurile, deocamdată valabile pentru piața din China, X60 pleacă de la aproximativ 170 dolari, iar X60 Pro pornește de la echivalentul a 210 dolari. Sunt deja listate la vânzare pe site-ul companiei.

via GSM Arena    

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep