HomeFeaturedFocusHonor Tablet GT Pro debutează oficial

Honor Tablet GT Pro debutează oficial

Honor Tablet GT Pro

Pe lângă cele două telefoane Honor X60 și Honor X60 Pro, compania chineză a prezentat publicului, în cadrul aceluiași eveniment și o tabletă Android. Modelul Honor Tablet GT Pro are meritul de a se poziționa mult mai sus în categoria sa de produse decât cele două mid-range-uri.

Se bazează pe un chipset Snapdragon 8s Gen 3 de la Qualcomm. Procesorul este combinat cu o memorie RAM ce ajunge până la 16 GB. Capacitatea internă de stocare urcă până la 512 GB. Ecranul este un OLED cu diagonală de 12.3 inchi și rezoluție de 1920 x 3000 pixeli. Panel-ul are o rezoluție de 144 Hz și o luminozitate de top de 1600 niți. Ecranul suportă Magic Pencil 3.

Dacă tot suntem în zona de multimedia, să amintim și sistemul de patru difuzoare cu suport pentru IMAX Enhanced.

Acumulatorul de pe Honor Tablet GT Pro pare destul de generos. Are o capacitate de 10.050 mAh și se poate încărca cu până la 66W.

Sistemul de operare este un Android 14 cu Magic OS 8.0 peste el.

Camera de pe spate are un senzor de 13 MP, iar cea frontală este de 8 MP. La bord mai avem un sistem de răcire destul de performant și un connector magnetic, probabil pentru niște accesorii dedicate.

Honor Tablet GT Pro vine în variante de culoare Moon Shadow White, Star Black și GT Blue. Prețurile, valabile pentru piața din China, pleacă de la aproximativ 350 dolari (8 GB RAM + 128 GB) și ajung până la 465 dolari (12 GB RAM + 512 GB).

via Honor

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep