HomeFeaturedFocusFOTO: cum arată Samsung Galaxy A36

FOTO: cum arată Samsung Galaxy A36

Samsung Galaxy A36

Câteva fotografii generate pe calculator încearcă să ne prezinte aspectul fizic al viitorului Samsung Galaxy A36. Sunt niște randări speculative, care dau de înțeles că inginerii coreeni au optat pentru o schimbare destul de importantă de design. Aceasta va avea loc la nivelul modulului foto de pe spate.

Cele trei camere foto nu vor mai ieși în evidență direct din suprafața spate a telefonului. Ci vor fi evidențiate cu totul, într-un modul foto de formă alungită, care să le integreze direct. Pozele vorbesc de la sine.

Cred că dacă Samsung va alege să implementeze această schimbare, nu doar Samsung Galaxy A36 se va bucura de ea. Până acum compania a mers pe o linie unitară de design la toată seria Galaxy A și a păstrat aceleași linii și la Galaxy S-urile mai mici. Doar Ultra-ul a ieșit din tipare. Sunt curios ce se va întâmpla de acum încolo. Și recunosc că îmi place mai mult designul actual, nu cel pe care îl văd în aceste fotografii.

Din față telefonul pare identic cu predecesorul său.

La nivel de specificații tehnice, avem câteva informații din testele Geekbench pe care terminalul le-a trecut. A rulat un Android 15 și a fost echipat fie cu un Snapdragon 6 Gen 3, fie cu un Snapdragon 7s Gen 2. Oricum ar fi, interesantă trecerea la Qualcomm, de la MediaTek sau chipset-urile proprii Exynos.

Ecranul lui Samsung Galaxy A36 va avea o diagonală de 6.64 inchi și va integra sub el cititorul de amprentă digitală.

Având în vedere că predecesorul a fost lansat în luna martie, cred că mai avem măcar vreo două trei luni de zile până la apariția oficială a acestui model.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep