HomeFeaturedFocusFOTO: cum arată Huawei Nova 13 și Nova 13 Pro

FOTO: cum arată Huawei Nova 13 și Nova 13 Pro

Huawei Nova 13
Huawei Nova 13 si Huawei Nova 13 Pro

Cei de la Huawei vor prezenta oficial modelele Huawei Nova 13 și Nova 13 Pro pe data de 22 octombrie. Compania a listat deja cele două telefoane pentru un soi de precomandă/rezervare. Au apărut astfel primele fotografii oficiale ale celor două dispozitive. Din păcate nu avem și un minim de detalii tehnice, ci doar aceste poze.

Ambele terminale vor fi disponibile în variante de culoare Purple, Green, White și Black. S-ar putea ca denumirile comerciale ale acestor opțiuni de culoare să fie ceva mai pretențioase. Din punctul de vedere al capacității interne de stocare, vom avea opțiuni de 256 GB și de 512 GB.

Pozele ne arată un Huawei Nova 13 cu două camere pe partea din spate (plus un senzor/sistem Laser AF) și un orificiu circular pentru camera selfie. Senzorul principal de pe spate va avea o rezoluție de 50 MP. Modelul Nova 13 Pro va avea trei camere foto pe partea din spate. Iar în față, un orificiu de tip pill va găzdui un sistem foto frontal dual-camera. Predecesorul a venit cu un senzor principal și un telephoto de 8 MP. Sunt șanse destul de mari să regăsim acest senzor și la generația care se pregătește de apariție.

Se pare de asemenea că doar modelul Pro va avea și un slot pentru card de memorie. Care va putea crește capacitatea de stocare cu încă până la 1 TB.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep