HomeFeaturedFocusFOTO: acestea sunt ecranele seriei Samsung Galaxy S25

FOTO: acestea sunt ecranele seriei Samsung Galaxy S25

Samsung Galaxy S25

Pe lângă atâtea randări grafice cu viitoarele telefoane Samsung Galaxy S25, iată că avem și o fotografie real life. Dar una care ne arată doar ecranele acestor telefoane mult așteptate. Și care, cel mai probabil, a scăpat către opinia publică dintr-o zonă în care se face asamblarea acestor telefoane. Ecranele, în mod teoretic, ar trebui să fie produse tot de către Samsung.

Se văd toate cele trei dimensiuni, dar prea multe concluzii nu putem trage. Am văzut că unii vorbesc despre margini și mai înguste, dar mi-e greu să cred că cineva a tras această concluzie privind fotogafia de mai sus.

Un lucru este totuși destul de evident. Și anume faptul că modelul de top Samsung Galaxy S25 Ultra va avea colțurile ecranului mult mai rotunjite decât predecesorul său. Conform sursei (@IceUniverse), acesta va avea un display cu diagonala de 6.9 inchi. Aceeași dimensiune cu cea de pe iPhone 16 Pro Max. Marginile ar fi cu 0.2 mm mai înguste decât la generația anterioară. O diferență greu de remarcat cu ochiul liber.

Cele mai recente zvonuri spun că toate telefoanele acestei generații vor fi echipate cu chipset-ul Snapdragon 8 Gen 4 de la Qualcomm. Asta și pentru că inginerii coreeni par a fi în urmă cu dezvoltarea lui Exynos 2400, corespondentul propriu pentru chipset-urile de top de la Qualcomm și MediaTek.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep