HomeMobileAndroidAsa ar putea sa arate OnePlus 13!

Asa ar putea sa arate OnePlus 13!

OnePlus 13 va fi lansat în perioada următoare și datorită unor imagini noi avem idee și cum arată.
OnePlus 13 va fi lansat în perioada următoare și datorită unor imagini noi avem idee și cum arată.

După ce s-a lăudat cu următoarea versiune de Android pentru aparatele OnePlus/Oppo denumită Oxygen OS 15, azi avem o idee și despre cum o să arate următorul flagship OnePlus. Versiunea 13 ar trebui să fie lansată în curând (cel puțin în China) și după cum putem vedea din imaginea de mai sus, ajunsă pe net via Digital Chat Station pe Weibo – între timp imaginile au fost șterse, așa că e posibil ca informația să fie falsă.

Am văzut însă un model de Oppo (ce poate să fie Find X8) alături de un aparat OnePlus, similar cu cel din randarea de mai sus, posibil OnePlus 13.

Presupunând că imaginile reprezintă modele reale, modelul OnePlus seamănă cu OnePlus 12, dar cu mici schimbări la nivelul sistemului de camere foto: bordura mai mică, logo-ul Hasselblad mai proeminent.

Mult mai multe detalii putem vedea în imaginea inițială, mult mai clară și … mai muncită, dacă ne gândim că ar putea fi o imagine generată pe baza unor schițe.

Mie imi place cum arată textura carcasei, însă e clar că materialul poate să schimbe complet senzația, atunci când îl vezi în realitate. Probabil că mai multe detalii o să vedem în zilele următoare, aproape de momentul lansării din China.

Și poate că o să ajungă și în Europa.

via AA

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep