HomeFeaturedFocusApple iPad Mini primește un upgrade pentru 2024

Apple iPad Mini primește un upgrade pentru 2024

Apple iPad Mini

O versiune actualizată de Apple iPad Mini va deveni disponibilă de săptămâna viitoare și va înlocui varianta actuală, lansată în 2021. Cea mai mică tabletă a companiei din Cupertino vine la nivel de 2024 cu câteva plusuri nu foarte consistente, dar parcă inspirat implementate.

Cel mai important pare la prima vedere chipset-ul Apple A17 Pro (cel care și-a făcut debutul anul trecut pe iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max). În același timp, versiunea de bază are acum memorie internă de 128 GB (în loc de 64 GB la modelul vechi).

Mi se par însă mult mai importante alte două feature-uri. În primul rând, ecranul de Apple iPad Mini oferă acum suport pentru Apple Pencil Pro. Lucru care îi va bucura nespus pe utilizatorii ceva mai practici. În același timp, dispozitivul în versiunea sa pentru 2024 a fost adăugat pe lista echipamentelor care vor primi Apple Intelligence atunci când acesta va deveni disponibil. Adică undeva spre finalul acestei luni.

Avem parte și de conectivitate adusă la standardele din 2024. Mai exact, la bord există suport pentru Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.3, dar și un USB Type-C 3.1 Gen2 mai rapid.

În fine, pe lângă opțiunile de culoare deja disponibile (Purple, Starlight și Space Gray), noua tabletă aduce și o variantă nouă, Blue.

Restul specificațiilor tehnice rămâne neschimbat. Adică avem același ecran Liquid Retina IPS LCD de 8.3 inchi, cu rezoluție 1488 x 2266 pixeli (3:2 aspect ratio).Plus cele două camere foto de câte 12 MP fiecare. Și un acumulator de 19.3 Wh.

Prețul de plecare pentru Apple iPad Mini (2024) este de 599 euro pentru varianta WiFi only cu 128 GB RAM. Apple a lansat și o nouă husă Smart Folio cu această ocazie.

via Apple

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep