HomeFeaturedFocusAndroid 15 cu OneUI 7 pe telefoanele Samsung doar anul viitor

Android 15 cu OneUI 7 pe telefoanele Samsung doar anul viitor

OneUI 7

Samsung a fost mereu printre primii producători de smartphone care au venit cu update-ul sistemului de operare după ce Google a lansat noile generații de Android. De această dată însă lucrurile se pare că vor arăta puțin diferit. Se pare că Android 15 cu OneUI 7 își va face apariția pe telefoanele companiei coreene de-abia în luna ianuarie a anului viitor.

Asta deși Google a prezentat deja Android 15 în Android Open Source Project și noul sistem de operare va debuta pe telefoanele Pixel chiar de săptămâna viitoare.

Și asta pentru că se pare că s-a luat decizia ca noua generație Galaxy S25 să fie prima care se va bucura de această nouă versiune a sistemului de operare. Imediat după lansarea generației S25 vor primi update-ul și restul de telefoane din portofoliul companiei care se califică pentru acesta. Probabil că se va întâmpla totuși gradual, cumva în ordinea importanței/noutății fiecărui telefon. O spune plin de speranță un posesor de Galaxy S24 Ultra.

Există totuși si o veste bună aici. Oficialii Samsung pare că au promis că noul OneUI 7 va aduce schimbări de interfață destul de consistente. Se promite un nou design al interfeței.

Pentru cei care nu mai au răbdare până în luna ianuarie a anului viitor, se pare că există o șansă reprezentată de un beta preview pentru OneUI 7. Detalii mai multe veți găsi în materialul video de mai jos, undeva pe la minutul 24. Așa se vede și că informațiile de mai sus au un caracter cât se poate de oficial.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep