HomeMobileAndroidZvon: doar aparatele Samsung Fold vor mai folosi cipset-uri Exynos

Zvon: doar aparatele Samsung Fold vor mai folosi cipset-uri Exynos

O informație cel puțin interesantă a circulat azi pe internet: se pare că Samsung va pune cipset-uri Sanpdragon pe generația Galaxy S25 și doar modelele Fold/Flip7 vor folosi propriul Exynos. Zvonul e interesant prin prisma faptului că până acum știam fix invers – și anume că modelele Galaxy S25 (ce vor fi lansate la începutul anului viitor) vor veni cu cipset Exynos.

Acum situația pare că se schimbă și Galaxy S25 va beneficia de viitorul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 pentru modele vândute pe piața internațională, motivul principal fiind acela de a putea maximiza performanța acestor aparate, poate în ideea de a le readuce într-o poziție de putere vizavi de consumatorii de jocuri.

Dacă e adevărat, atunci lucrurile devin ciudate cel puțin, pe zona de pliabile, unde până acum Samsung a folosit cipset-urile Qualcomm Snapdragon, trecerea către Exynos 2500 putând avea impact negativ în vânzări, din cauza unei performanțe mai reduse. Bine, nu ar fi că până acum seria Fold/Flip 6 a rupt piața și la anul vor sta ceva mai prost. Sunt probleme în adopția noilor modele și cu Apple aproape de introducerea unei serii de telefoane dedicate zonei AI, viitorul Samsung nu pare unul bun.

Mai e mult până departe, așa că nu e cazul să tragem de pe acum concluzii.

via gsma

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep