HomeFeaturedFocusXiaomi 14T și 14T Pro, leak foto și dată de lansare

Xiaomi 14T și 14T Pro, leak foto și dată de lansare

Xiaomi 14T

Azi pare că subiectul zile în zona de smartphone este reprezentat de noua generație 14T a celor de la Xiaomi. În primul rând compania confirmat data evenimentului de prezentare oficială pentru Xiaomi 14T și 14T Pro. Acesta va avea loc pe 26 septembrie. Posterul care promovează acest eveniment subliniază și faptul că merge mai departe și pentru cele două noi apariții parteneriatul cu Leica în zona de fotografie.

Imediat după a ieșit la iveală un set amplu de fotografii cu cele două dispozitive high-end. Poze ce par a fi cele oficiale de presă. Vedem un design ceva mai puțin spectaculos, lucru cu care T-urile ne-au obișnuit deja. Aici accentul cade pe un raport preț/specificații foarte agresiv. De asemenea, tot o caracteristică pentru T-uri, lipsește senzorul telephoto periscop.

Xiaomi 14T

Ca o primă impresie la nivel vizual pentru Xiaomi 14T și 14T Pro, vedem muchiile laterale plate. Moda brevetată de Apple chiar a prins. Sticla de pe spatele modelului Pro pare a fi ceva mai curbată, iar varianta standard are spatele mai plat.

La nivel de zvonuri știm că modelul standard va avea un ecran AMOLED cu diagonală de 6.67 inchi, cu rezoluție 1.5K, rată de refresh de 144 Hz și o luminozitate de top de 4000 niți. La interior se va baza pe un MediaTek Dimensity 8300-Ultra și va fi echipat cu o memorie RAM de 12 GB și o stocare internă de 256 GB. În zona de fotografie vom avea un senzor principal de 50 MP (1/1.56″ Sony IMX906). Acesta va fi ajutat de un telephoto de 50 MP și de un ultrawide de 12 MP. Camera selfie va avea un senzor de 32 MP.

Xiaomi 14T Pro

Spre deosebire de Xiaomi 14T, modelul Pro va schimba chipset-ul cu un Dimensity 9300+. O altă diferență va fi în zona de stocare internă, acolo unde acum vom avea 512 GB. Ambele telefoane vor avea o certificare IP68.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep