HomeFeaturedFocusVIDEO: unboxing de Samsung Galaxy S24 FE

VIDEO: unboxing de Samsung Galaxy S24 FE

Samsung Galaxy S24 FE

A ieșit la iveală un scurt material video care arată un unboxing de Samsung Galaxy S24 FE. De fapt chiar două astfel de operațiuni, pentru că sunt două telefoane de culori diferite (albastru și gri) care sunt scoase din cutiile lor.

Nu este primul astfel de video, dar pare să fie primul cu adevărat real life. Celebrul leakster Evan Blass (cunoscut mai ales ca @evleaks) a publicat și el un video, dar acesta părea mai degrabă o randare grafică decât un material filmat în viața reală. Cel puțin asta a fost senzația mea.

În ceea ce privește specificațiile sale tehnice, Samsung Galaxy S24 FE nu prea mai are secrete. Un display AMOLED de 6.7 inchi (rezoluție fullHD+, rată de refresh de 120 Hz și luminozitate de 1900 niți) și un chipset Exynos 2400e sunt principalele caracteristici ale telefonului.

Memoria RAM va fi de 8 GB. Pentru capacitatea internă de stocare vom avea două opțiuni (128 GB și 256 GB).

Un sistem de trei camere foto cu un senzor principal de 50 MP, un ultrawide de 12 MP și un telephoto de 8 MP (zoom optic 3x) și un acumulator de 4565 mAh (25W) completează lista cu specificații tehnice pentru Samsung Galaxy S24 FE.

Telefonul ar trebui să își facă apariția oficială în câteva zile.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep