HomeFeaturedFocusTCCM va distribui produsele Sonim în Europa de Est

TCCM va distribui produsele Sonim în Europa de Est

Sonim
Sonim XP400

Cei de la Sonim Technologies au anunțat un parteneriat strategic cu distribuitorul TCCM pentru Europa de Est. Prin intermediul acestui parteneriat, soluțiile propuse de Sonim se vor bucura de canalele de distribuție ale TCCM, unul dintre cei mai mari distribuitori de telefoane mobile din Europa Centrală și de Est.

Printre produsele care vor ajunge astfel mai repede în mâinile doritorilor se numără și cele două telefoane Sonim XP100 și XP400, recent prezentate în cadrul IFA din Berlin. Ambele sunt dispozitive ultra-rezistente, care vin cu certificări IP69K și care respectă standardele militare MIL STD-810H. Sunt produse destinate utilizatorilor din anumite segmente profesionale și deopotrivă pasionaților de aventuri și de drumeții îndelungate.

Dintre acestea, modelul XP400 pare cel mai atractiv. Este un smartphone cu suport pentru conectivitatea 5G. XP100 este un feature phone, care limitează viteza de transfer doar la 4G. Construcția solidă și abilitatea de a rezista la diverși factori de ordin fizic sunt prezente în cazul ambelor terminale.

Această rezistență ieșită din comun reprezintă principalul argument pentru produsele Sonim Technologies. Dispozitivele vin cu specificații tehnice decente, dar nu ies în evidență din punct de vedere tehnic. Însă nici nu își propun să facă acest lucru. Ci, mai degrabă, vor să impresioneze printr-un raport preț/specificații suficient de atractiv.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep