HomeFeaturedFocusTableta de gaming Red Magic Nova lansată oficial, vine și în Europa

Tableta de gaming Red Magic Nova lansată oficial, vine și în Europa

Red Magic Nova

Red Magic Nova este noua tabletă de gaming a companiei. Tocmai a fost prezentată oficial și vine ca succesoare pentru Magic Tablet lansată cu un an în urmă. Evident că sunt o grămadă de îmbunătățiri și că avem de-a face cu un produs high-end. Este nevoie de specificații de top pentru activitățile de gaming și noul produs nu face rabat!

Noua tabletă se bazează pe un chipset Snapdragon 8 Gen 3 Leading Version de la Qualcomm. Încă varianta de top pentru dispozitivele Android. Există nu mai puțin de trei combinații posibile de memorii. Cu cea de top ajungând la o impresionantă memorie RAM de 24 GB și o capacitate internă de stocare de 1 TB.

Red Magic Nova are un ecran cu diagonală de 10.9 inchi. Un panel IPS LCD cu rezoluție 2880 x 1800 pixeli (aspect 16:10) și o rată de refresh de 144 Hz. Un asemenea ecran are nevoie de o baterie pe măsură. Capacitatea acumulatorului este de 10.100 mAh, iar viteza de încărcare suportată este de 120W.

Și mai impresionant pare senzorul foto de pe spate, de 50 MP. Sau camera selfie cu rezoluție de 20 MP.

Un sistem complex de răcire (activ) și un motor care oferă vibrații/haptic feed-back în timpul acțiunii completează experiența de gaming. Evident, contribuie din plin și sistemul de patru difuzoare.

Red Magic Nova se vinde deocamdată doar în China, dar în timpu evenimentului a fost anunțată și o disponibilitate globală. Prețurile (valabile pe piața de acolo) sunt de aproximativ 565 dolari (12 GB RAM/256 GB), 635 dolari (16 GB RAM/512 GB) și respectiv 790 dolari (24 GB RAM/1 TB). Disponibilitatea pentru Europa este anunțată pentru 27 septembrie.

via Red Magic

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep