HomeFeaturedFocusSnapdragon 6 Gen 3 lansat discret de către Qualcomm

Snapdragon 6 Gen 3 lansat discret de către Qualcomm

Snapdragon 6 Gen 3

Cei de la Qualcomm au listat în mod discret pe site-ul lor noul chipset mid-range Snapdragon 6 Gen 3. Este urmașul lui Snapdragon 6 Gen 1. Se pare că s-a sărit peste generația a doua. Dar în realitate chipset-ul este o versiune a lui Snapdragon 7s Gen 2 cu mici downgrade-uri la nivel de nuclee de eficiență și de suport pentru display.

Noul model este realizat tot pe tehnologie de 4 nm. Are primele patru nuclee, cele de performanță Cortex A78, tactate la 2.4 GHz. Celelalte patru, Cortex A55, au o viteză de tact de 1.8 GHz (față de 1.95 cât are Snapdragon 7s Gen 2). De altfel, cei de la GSM Arena au realizat o comparație foarte inspirată între cele trei chipset-uri.

Suntem în a doua jumătate a lui 2024! Așa că este normal ca noul Snapdragon 6 Gen 3 să se laude cu abilități AI îmbunătățite.

Noul chipset suportă rezoluții fullHD+ cu rată de refresh maximă de 120 Hz. Și vine cu un procesor grafic Adreno 710. Restul de detalii tehnice sunt deja vizibile în tabelul de mai sus.

Qualcomm nu a organizat un eveniment de presă pentru anunțul noului chipset. Așa că, cel puțin pentru moment, debutul său real într-un telefon comercial rămâne sub semnul misterului.

via Qualcomm

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep