HomeEvenimenteSe pot face inscrierile la conferința Microsoft Ignite 2024, 19-22 noiembrie

Se pot face inscrierile la conferința Microsoft Ignite 2024, 19-22 noiembrie

Cine vrea să participe la conferința Microsoft Ignite (în persoană sau virtual) se poate înregistra deja.
Cine vrea să participe la conferința Microsoft Ignite (în persoană sau virtual) se poate înregistra deja.

Am văzut că Microsoft permite înregistrarea pentru conferința Microsoft Ignite, dedicată dezvoltatorilor și profesioniștilor IT. Anul acesta are loc între 19 și 22 noiembrie la Chicago (dacă nu mă înșel, e o premieră), cu componentă fizică și virtuală. Participarea fizică presupune un bilet de 2225 USD (plus taxe), cea virtuală este gratuită și bag de seamă că încă mai sunt locuri.

Pentru moment nu e publicată lista de prezentări, în schimb sunt anunțați câțiva dintre prezentatori – nu lipsesc Satya Nadella, Scott Guthrie, Rajesh Jha, Nicole Dezen, reprezentanți din zona de cloud +AI și Experiences + devices. Asta mă duce cu gândul că anunțurile vor fi combinate între funcționalități noi în zona de AI și cloud plus ceva hardware (nu neapărat dispozitive noi, dar nu se știe niciodată).

În mod clar Copilot AI va fi și anul acesta subiectul cel mai discutat și va fi interesant de văzut ce chestii noi mai apar. Și probabil ceva cifre legate de adopția Copilot AI. Pe de altă parte, până la Ignite Microsoft are deja anunțate evenimente de prezentare pentru Microsoft 365 Copilot (16 septembrie) și OneDrive & AI pe 8 octombrie. Suplimentar probabil că o să mai fie încă unul pentru următoarea versiune de Windows 11 24H2, deși nu văd rostul atâta vreme cât de ani buni Microsoft aduce doar schimbări minimale.

Am participat de multe ori la evenimentele Ignite/Build și încă simt un entuziasm când mă gândesc la ele vizavi de tot ceea ce înseamnă schimbul de experiență tehnică, socializare. Și parcă m-aș mai duce …

Până una alta m-am înregistrat pentru participarea virtuală, lucru pe care îl puteți face și voi urmând link-ul de aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep