HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S25 Ultra cu Snapdragon 8 Gen 4 testat în Geekbench

Samsung Galaxy S25 Ultra cu Snapdragon 8 Gen 4 testat în Geekbench

Samsung Galaxy S25 Ultra

Au tot circulat informații care au spus că viitorul flagship de top al companiei coreene, Samsung Galaxy S25 Ultra, va fi echipat exclusiv cu chipset-ul celor de la Qualcomm. Nu vor exista unități care să se bazeze pe Exynos-ul proprietar și care să fie vândute în anumite zone geografice. Europa a fost multă vreme văduvită de Galaxy S-uri cu Snapdragon.

Chiar dacă Snapdragon 8 Gen 4 încă nu a fost prezentat oficial de către cei de la Qualcomm, se pare că el este deja utilizat de către Samsung într-un lot de unități de S25 Ultra. Probabil unități de test, nu cred că a început deocamdată producția de serie. Deși este doar o supoziție, cine știe cu cât timp înainte încep să fie construite stocurile de milioane de unități care sunt disponibile în momentul lansării.

O astfel de unitate de Samsung Galaxy S25 Ultra a fost testată în Geekbench. Rezultatele ne arată performanțe (scoruri) cu aproximativ 30% mai bune decât cele reușite de Galaxy S24 Ultra echipat cu Snapdragon 8 Gen 3 (ediția specială pentru Samsung).

Aceeași captură de ecran ne arată o arhitectură octa-core, cu două nuclee de top tactate la o frecvență de 4.2 GHz. Restul de șase rulează cu până la 2.9 GHz.

Presupunând că această captură de ecran este una corectă, vedem că lucrurile arată bine pentru viitorul flagship. Nu doar că vom avea acel update la nivel de aspect fizic (colțuri ceva mai rotunjite, margini mai înguste ale ecranului), dar vom avea și un boost consistent în zona de performanțe ale nucleului hardware.

Unitatea de Samsung Galaxy S25 Ultra testată în Geekbench a fost echipată cu o memorie RAM de 12 GB și a rulat un Android 15 (și el încă neanunțat oficial).

via GSM Arena  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep