HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A16 5G, promisiuni spectaculoase în materie de suport

Samsung Galaxy A16 5G, promisiuni spectaculoase în materie de suport

Samsung Galaxy A16 5G

Samsung Galaxy A16 5G nu a fost încă prezentat oficial de către compania coreeană. Dar pare destul de aproape de acest moment. Nu numai că a trecut prin mai multe teste benchmark și certificări. Dar a și fost leak-uit în mai multe materiale de promovare care par deja pregătite pentru acest moment al lansării oficiale. În teorie totuși, ar trebui să își facă apariția oficială în luna decembrie a acestui an.

Materialele la care facem referire au lăsat la vedere suficient de multe specificații tehnice pentru telefon. Dar și o promisiune surprinzătoare din partea companiei coreene. Nu mai puțin de șase upgrade-uri majore de Android sunt promise alături de șase ani de suport pe partea de securitate. Un lucru mai puțin obișnuit pentru segmentul de preț al acestui terminal. Dar, pe de altă parte, o promisiune în linie cu angajamentele Samsung pe partea de suport din ultima perioadă.

Dincolo de acest fapt cu totul impresionant, Samsung Galaxy A16 5G vine cu specificații care nu surprind foarte mult. Telefonul va avea un ecran IPS LCD cu diagonală de 6.7 inchi și rezoluție 2340 x 1080 pixeli. Un panel cu rată de refresh de 90 Hz și o luminozitate de top de doar 800 niți.

La interior vor exista două alternative de chipset (probabil disponibile în diferite zone geografice). Una cu Exynos 1330 și una cu MediaTek Dimensity 6300. Memoria RAM va avea opțiuni de 4 GB, 6 GB sau 8 GB. Iar capacitatea internă de stocare va avea opțiuni de 128 GB și de 256 GB.

Acumulatorul lui Samsung Galaxy A16 5G a fost certificat cu o capacitate de 5000 mAh.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep