HomeFeaturedFocusRedmi Watch 5 Lite, alternativă ieftină de smartwatch

Redmi Watch 5 Lite, alternativă ieftină de smartwatch

Redmi Watch 5 Lite

Cei de la Xiaomi au lansat un ceas smart cu preț foarte accesibil. Redmi Watch 5 Lite vine ca o variantă mai ieftină pentru modelul Watch 5 Active. Are un preț de vânzare de aproximativ 50 de dolari pe piețele asiatice. Și este de așteptat ca el să ajungă și în Europa. Așa cum vom vedea foarte pe scurt în cele ce urmează, specificațiile tehnice sunt mai mult decât decente privite prin prisma acestui preț de vânzare.

Ecranul este un AMOLED cu diagonală de 1.96 inchi. Este un ecran dreptunghiular (ceasul seamănă destul de mult cu Apple Watch). Rezoluția este 502 x 410 pixeli, iar luminozitatea este de 600 niți. Ecranul are funcție always on.

Sistemul de operare este Hyper OS-ul proprietar și permite integrarea cu Alexa. Redmi Watch 5 Lite are un acumulator de 470 mAh și promite o autonomie de până la 18 zile în condiții de utilizare normală.

Pe partea de funcționalități, se poate face monitorizarea pulsului cardiac, al nivelului de oxigen din sânge (SpO2). Plus alți parametrii fiziologici și peste 150 de tipuri de activități sportive. Partea cea mai frumoasă (la acest preț de vânzare) este că ceasul are două microfoane și un difuzor și poate prelua apeluri de la telefonul cu care este conectat.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep