HomeFeaturedFocusRed Magic Nova disponibilă acum în Europa

Red Magic Nova disponibilă acum în Europa

Red Magic Nova

Cei de la ZTE au prezentat oficial tableta de gaming Red Magic Nova la începutul acestei luni. Evident, a fost la acel moment lansată pentru piața din China. Am știut încă de atunci că va ajunge și în Europa spre finalul lunii, dar nu am avut alte detalii suplimentare.

Acum aceste informații au fost publicate pe canale oficiale. Iar tableta este deja disponibilă la precomandă, pe site-ul oficial (varianta globală) al companiei chineze. A se vedea link-ul sursă al acestui material. Cei care se înscriu pentru precomandă vor avea acces la tabletă mai repede și în plus vor primi o reducere de 30 de euro. De pe 16 octombrie încep vânzările deschise oricărui doritor, fără să mai fie nevoie de înscriere.

Prețurile de vânzare pentru Red Magic Nova, pentru Europa, sunt de 499 euro pentru varianta cu 12 GB de RAM și 256 GB memorie internă și respectiv 649 euro pentru versiunea cu 16 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 512 GB. Se pare că în Europa vor ajunge ambele variante de culoare, atât cea neagră, cât și cea argintie.

Compania va aduce și accesorii dedicate pentru această tabletă de gaming. Care astfel va putea deveni la nevoie și instrument de lucru, de birou. Vom avea o husă de tip cover, cu tastatură integrată, dar și un stylus dedicat.

Pentru cei care nu își mai aduc aminte, Red Magic Nova se bazează pe un chipset Snapdragon 8 Gen 3 Leading Version de la Qualcomm. Încă varianta de top pentru dispozitivele Android. Și are un ecran cu diagonală de 10.9 inchi. Un panel IPS LCD cu rezoluție 2880 x 1800 pixeli (aspect 16:10) și o rată de refresh de 144 Hz. Bateria este de 10.100 mAh, iar viteza de încărcare suportată este de 120W.

via Red Magic

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep