HomeFeaturedFocusOnePlus 13 sosește în octombrie

OnePlus 13 sosește în octombrie

OnePlus 13

Viitorul flagship al companiei chineze își va face apariția oficială chiar luna viitoare. Este o informație cât se poate de oficială, furnizată chiar de către Louis Lee, președinte pentru OnePlus China. Acesta a confirmat indirect și faptul că OnePlus 13 va fi echipat cu viitorul chipset de top de la Qualcomm, modelul Snapdragon 8 Gen 4. Și cumva apariția oficială este planificată imediată după lansarea acestui chipset de top pentru Androide.

Pentru a evidenția și mai clar performanțele acestui vârf de gamă, a fost furnizată publicului o informație suplimentară. Se pare că telefonul a reușit să atingă 120 Hz ca rată de refresh în Genshin Impact. Se pare că acesta este unul dintre cele mai solicitante titluri pentru telefoanele Android. Așa că performanța este remarcabilă!

Există speculații care spun că OnePlus 13 va fi prezentat în octombrie, dar va deveni disponibil în China de Singles Day. Adică pe 11 noiembrie.

Alte zvonuri, ceva mai vechi, vorbesc despre un sistem foto compus din trei camere cu senzori de 50 MP fiecare. Un senzor principal, wide, un ultrawide și un telephoto de tip periscop (zoom optic 3x). Alte detalii nu avem deocamdată despre viitorul flagship.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep