HomeFeaturedFocusNothing Phone (2a) Plus disponibil în Europa

Nothing Phone (2a) Plus disponibil în Europa

Nothing Phone (2a) Plus

Compania lui Carl Pei a anunțat oficial disponibilitatea celui mai recent model, Nothing Phone (2a) Plus, pentru Europa continentală. Prețul este ceva mai mare decât s-a crezut în momentul apariției oficiale a telefonului. La acel moment (finalul lunii iulie), acest mid-range promițător a fost disponibil doar în Marea Britanie, acolo unde compania își are sediul.

Telefonul costă 449 euro în majoritatea piețelor Europene. În România prețul este de 2279 lei.Diferența de preț față de momentul lansării poate fi dată și de faptul că în Europa se găsește doar varianta cu 8 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 256 GB, în ambele variante de culoare (negru și gri). Deja se primesc precomenzi, iar de mâine încep și livrările.

Pentru cei care nu își mai amintesc, Nothing Phone (2a) Plus se bazează pe un Dimensity 7350 Pro de la MediaTek. Un chipset construit pe procese de 4 nm, ce propune o arhitectură octa-core (2 x 3.0 GHz Cortex A715 + 6 x 2.0 GHz Cortex A510) și are un GPU Mali-G610 MC4 la 1.3GHz.

Avem apoi un ecran AMOLED de 6.7 inchi, cu rezoluție fullHD+ și rată de refresh de 120 Hz, care integrează sub el și cititorul de amprentă digitală. Camera frontală are un senzor de 50 MP. Pe spate se găsește un sistem dual-camera cu doi senzori de 50 MP fiecare (wide + ultrawide).

Configurația lui Nothing Phone (2a) Plus este completată de un acumulator cu o capacitate de 5000 mAh. Acesta suportă o viteză maximă de încărcare de 50W.

via Nothing

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep