HomeFeaturedFocusNici nu s-a lansat bine si a iesit primul bug uratel de...

Nici nu s-a lansat bine si a iesit primul bug uratel de iOS 18: Messages nu poate fi deschisă

Dacă primiți vreun mesaj cu o poză a unui skin de Apple Watch, ștergeți rapid conversația și nu răspundeți - e primul bug de iOS 18 detectat de la lansare.
Dacă primiți vreun mesaj cu o poză a unui skin de Apple Watch, ștergeți rapid conversația și nu răspundeți – e primul bug de iOS 18 detectat de la lansare.

Nici nu a ieșit bine iOS 18 și avem deja un prim bug, urâțel aș spune: pe iOS 18, aplicația Messages se va bloca dacă într-o conversație se va răspunde la un mesaj trimis de pe Apple Watch, cu o configurare de skin.

Am citit că problema poate să fie urâtă și să ducă la blocarea aplicației Messages iar rezolvarea nu e chiar simplă, necesitând coordonarea celor ce participă la discuția respectivă și ștergerea completă a istoricului. Asta înseamnă și pierderea tuturor informațiilor de acolo, inclusiv poze.

Mai rău este că Messages pe iOS 18 o să crape și pe telefoanele celor implicați în conversație, dacă au apucat să răspundă la mesajul cu fața de ceas. Și din câte am văzut, problema e prezentă și pe iOS 18.1 – nu că ar conta, că până iese 18.1 o să fie ceva patch-uri. Poate nu 6-7 ca în anii trecuți, dar măcar vreo 3-4, de control, sigur vor veni. Să ținem cont că încă nu au ajuns aparatele iPhone 16 la utilizatori și să înceapă să se joace cu ele – pe luni, marți o să vedem exact ce și cum.

Revenind la problema actuală, singura soluție ce pare să evite problema este să nu răspundeți la astfel de mesaje. Pentru că dacă o faceți și conversația rămâne activă, aveți șanse mari să nu mai puteți folosi Messages. Poate totuși nu aveți prieteni harnici, cu ceasuri Apple, doritori să vă arate cât de cool sunt noile skin-uri din watchOS 11.

După cum am zis de nenumărate ori: Apple ne demonstrează an de an cât de slabi sunt vizavi de implementarea și testarea versiunilor noi.

via 9to5mac

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep