HomeFeaturedFocusInfinix Zero Flip, primul pliabil al acestui brand

Infinix Zero Flip, primul pliabil al acestui brand

Infinix Zero Flip

Am văzut cu câteva zile în urmă că și-a făcut apariția noua generație de pliabile de la Tecno. Modelele Tecno Phantom V Fold2 și Phantom V Flip2 sunt foarte atractive prin prețurile cu care atacă piața de pliabile. Prețuri foarte interesante pentru publicul pasionat de această nișă. Dar aceste dispozitive nu ajung în Europa. Am spus atunci că cei de la Transsion vor aduce aici terminale similare, sub brandul Infinix, principalul nume din portofoliul companiei. Ei bine, iată că ies la iveală detalii despre Infinix Zero Flip. Primul pliabil din portofoliul Infinix. Un telefon care va putea fi accesat oficial și din Europa. Și care, sper eu, va veni cu un preț la fel de atractiv. A se citi mic! Un preț care să forțeze și competitorii cu ceva mai multă notorietate pe piața de smartphone să mai coboare puțin din pretențiile financiare.

Prea multe nu sunt de spus despre acest proiect al celor de la Infinix. Cert este că el pare într-un stadiu destul de avansat. Asta având în vedere că se cunosc câteva detalii consistente despre el. Va fi echipat cu un ecran pliabil AMOLED cu diagonală de 6.7 inchi și rezoluție fullHD+, cu rată de refresh de 120 Hz.

Infinix Zero Flip va avea un ecran exterior destul de mare, cu diagonală de 3.64 inchi și aceeași rată de refresh de 120 Hz.

Telefonul va fi echipat cu o cameră selfie de 12 MP. Plus un sistem dual-camera pe spate, cu un senzor principal de 50 MP și un ultrawide de 10 MP. Un chipset Dimensity 8020 de la MediaTek (cu suport 5G) și un acumulator de 4590 mAh (cu încărcare de 70W) completează lista detaliilor tehnice care se cunosc până în prezent despre acest terminal promițător.

Compania chineză are chiar și o campanie de teasing pentru Infinix Zero Flip pe unele canale de social media din Asia.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep