HomeFeaturedFocusInfinix Zero Flip anunțat oficial, primul pliabil flip al companiei

Infinix Zero Flip anunțat oficial, primul pliabil flip al companiei

Infinix Zero Flip

Încă de când am văzut modelul Tecno Phantom V Flip2 al celor de la Transsion, am spus că vom vedea și o variantă care are șanse reale de a ajunge în Europa, dar sub brandul Infinix, operat de același holding chinez. Iată că predicția s-a adeverit și îl vedem prezentat oficial pe Infinix Zero Flip, primul pliabil de tip clamshell al acestui brand.

Un telefon care împrumută multe specificații tehnice de la vărul său, dar care are șanse mult mai puternice să ajungă pe canale oficiale și la îndemâna publicului din Europa. Când se va întâmpla acest lucru s-ar putea ca prețul să fie suficient de mic încât și alți producători, cu nume mai sonore, să fie nevoiți să își regândească politica de prețuri pentru produsele similare.

Acestea fiind spuse, Infinix Zero Flip este construit în jurul unui chipset Dimensity 8020 de la MediaTek. Există o singură combinație de memorii, cu 8 GB de memorie RAM și o capacitate internă de stocare de 512 GB. Sistemul de operare este un Android 14 cu interfața proprietară a companiei peste el. Nucleul hardware este completat de o baterie cu capacitatea de 4720 mAh, care se poate încărca cu 70W.

Ecranul exterior este un AMOLED cu diagonală de 3.64 inchi și rezoluție de 1066 x 1056 pixeli. Are o rată de refresh de 120 Hz. Ecranul interior, cel pliabil, este un LTPO AMOLED de 6.9 inchi. Rezoluția este fullHD+ (1080 x 2640 pixeli), rata de refresh este de 120 Hz, iar luminozitatea de top este de 1400 niți.

Toate cele trei camere foto au rezoluții de 50 MP. În față avem o singură cameră selfie, integrată într-un orificiu din ecranul pliabil. Pe spate se găsește un sistem dual-camera cu un senzor principal de 50 MP. Acesta este ajutat de un ultrawide tot de 50 MP.

Infinix Zero Flip a fost deja pus în vânzare pe anumite piețe africane, la un preț de aproximativ 640 dolari. Sunt foarte curios cum va fi convertit acest preț pentru Europa.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep