HomeFeaturedFocusHonor Watch 5 a fost prezentat oficial

Honor Watch 5 a fost prezentat oficial

Honor Watch 5

Compania chineză a avut la finalul săptămânii trecute un eveniment destul de consistent. Au fost lansate în Europa mai multe produse, printre care și pliabilul de top Honor Magic V3. Printre toate aceste produse s-a strecurat neobservat și debutul oficial pentru cel mai avansat ceas smart al companiei, modelul Honor Watch 5. Să-i facem dreptate acum acestui produs care merita mai multă atenție.

Vine cu o formă deja consacrată de predecesorul său și foarte asemănătoare cu cea a lui Apple Watch. Dar îmbunătățește fix unde era nevoie: la display, la autonomie și în zona de funcționalități. Ceasul este echipat cu un display AMOLED rectangular, cu diagonală de 1.85 inchi și rezoluție de 450 x 390 pixeli. Luminozitatea de top a acestuia este de 1000 niți.

Honor Watch 5 se bucură de o certificare IP68 și rezistă la o presiune de 5ATM, așa că poate fi folosit și pentru sporturile nautice. Bateria are o capacitate de 480 mAh (care promite până la 15 zile de autonomie), iar stocarea internă este de 4 GB. Avem și o rotiță laterală pentru un control cât mai eficient.

Ceasul poate prelua apeluri de la telefonul cu care este împerecheat, cu ajutorul microfonului și difuzorului încorporate.

Au fost intruduse anumite funcționalități ceva mai pretențioase: Scientific Sleep Management, Healthy Morning Report sau Quick Health Scan. Dar la bază avem aceleași funcții standard de monitorizare a parametrilor fiziologici și a activităților sportive.

Honor Watch 5 vine în variante de culoare Black, Gold și Green. Deocamdată nu au fost oferite și detalii comerciale despre acest produs.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep