HomeFeaturedFocusHMD Fusion a fost anunțat oficial

HMD Fusion a fost anunțat oficial

HMD Fusion

HMD Fusion tocmai a fost prezentat oficial ca noul concept de telefon modular al companiei care opera (nu știu dacă mai operează) brand-ul Nokia pe piața de smartphone. Poate că modular este totuși cam mult spus. În realitate telefonul se bucură de tot felul de carcase interschimbabile, fiecare dintre acestea adăugând o funcționalitate suplimentară. De la încărcare wireless sau un grad mai mare de protecție, până la un LED flash suplimentar (probabil mai performant) sau controale suplimentare pentru gaming. Toate se pot adăuga grație unei mufe proprietare (Smart Pins). Compania are chiar și un program care permite tipărirea 3D a unei carcase personalizate (HMD Fusion Development Toolkit).

Spatele standard al telefonului este semitransparent și va permite accesul rapid la anumite componente pentru o depanare rapidă în caz de defecțiune.

Dincolo de aceste feature-uri speciale, avem de-a face cu un mid-range care nu prea impresionează la nivel de specificații tehnice. Un chipset Snapdragon 4 Gen 2 de la Qualcomm, o memorie RAM de 6 GB sau 8 GB și o stocare internă de 128 GB sau 256 GB. Aceasta se poate extinde prin microSD.

Ecranul lui HMD Fusion este un IPS LCD cu diagonală de 6.56 inchi, rezoluție HD+ și rată de refresh de 90 Hz. Camera selfie are un senzor de 50 MP. Pe spate avem un sistem dual-camera, cu un senzor principal de 108 MP, ajutat de unul de 2 MP pentru detalii de adâncime.

O baterie cu capacitatea de 5000 mAh (33W) și un Android 14 completează lista de specificații. Compania promite două upgrade-uri majore ale sistemului de operare și trei ani de suport pe partea de securitate și bug-uri.

HMD Fusion debutează în Europa, la prețuri ce pornesc de la 249 euro. Se poate spune că raportul preț/specificații este destul de bun. Rămâne de văzut la ce prețuri vor veni aceste accesorii.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep