HomeFeaturedFocusFOTO: Samsung Galaxy S25+, primele imagini

FOTO: Samsung Galaxy S25+, primele imagini

Samsung Galaxy S25+

Au ieșit la iveală primele randări grafice cu Samsung Galaxy S25+. Era oarecum normal după ce de același tratament s-au bucurat și modelul de bază, dar și Galaxy S25 Ultra. Nu este loc de surprize, telefonul arată identic cu predecesorul său. Asta chiar dacă sursa acestor imagini spune că vor fi niște diferențe de dimensiune. Noul model va fi mai mic în toate cele trei dimensiunile.

Nu sunt vizibile. Și nici nu avem acele mici diferențe în zona colțurilor, ca la modelul Ultra. Așa că nu prea sunt multe de spus din punctul de vedere al aspectului fizic. S-ar putea spune că producătorul coreean a preluat tot mai fidel strategia principalului competitor Apple.

La nivel de speculații de ordin tehnic, este destul de evident că Samsung Galaxy S25+ se va baza pe un chipset Snapdragon 8 Gen 4 de la Qualcomm. Există și posibilitatea ca în unele zone acest chipset să fie înlocuit de un Exynos 2400. Este de așteptat ca memoria RAM să fie de 12 GB.

Acumulatorul va avea aceeași capacitate ca și predecesorul său, de 4900 mAh. Și va suporta aceeași viteză de încărcare de 45W. Nici în zona de display nu vom avea schimbări. Practic telefonul ar putea fi același, cu un ușor upgrade incremental la nivel de chipset și de sistem de operare.

via Android Headlines

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep