HomeFeaturedFocusFOTO: HMD Hyper, gama completă de culori

FOTO: HMD Hyper, gama completă de culori

HMD Hyper

A ieșit la iveală o fotografie care ne înfățișează gama completă de culori în care va veni HMD Hyper. Un mid-range 5G destul de convențional ca și specificații tehnice. Dar deloc convențional în ceea ce privește aspectul său fizic. O caracteristică ce reprezintă principalul argument al acestui terminal, cred eu. La nivel de configurație nu prea are cu ce să impresioneze. Ar mai putea puncta cu un preț de vânzare foarte atractiv, dar până acolo mai este.

În ceea ce privește construcția, terminalul seamănă destul de mult cu HMD Skyline. Adică propune o formă consacrată de un Nokia Lumia cu multă vreme în urmă. O combinație de muchii laterale foarte rotunjite, cu marginile superioară și inferioară foarte drepte. La care, vedem acum, se adaugă o gamă de culori aprinse. Nu-i rău!

În ceea ce privește specificațiile tehnice, HMD Hyper propune un display OLED cu diagonală de 6.55 inchi. Rezoluția este fullHD+, iar rata de refresh este de 120 Hz. În spatele acestui panel avem o combinație de chipset Snapdragon 6 Gen 1 de la Qualcomm și o memorie RAM de 8 GB. Capacitatea internă de stocare va fi de 256 GB. Și va putea fi extinsă cu ajutorul unui card microSD.

Camera selfie va fi echipată cu un senzor de 50 MP. Pe spate se va găsi un sistem foto compus din trei camere. Senzorul principal de 50 MP va fi ajutat de un telephoto de 13 MP și de un ultrawide de 8 MP.

Un acumulator cu capacitatea de 4700 mAh (33W) și o certificare IP54 completează lista de specificații care se cunosc despre telefon. Nu prea mai a rămas loc de surprize, așa că pare că HMD Hyper este destul de aproape de momentul apariției oficiale.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep