HomeFeaturedFocusFOTO: cum arată Samsung Galaxy A16 5G

FOTO: cum arată Samsung Galaxy A16 5G

Samsung Galaxy A16 5G

Despre Samsung Galaxy A16 5G știm la nivel de zvonuri că ar trebui să își facă apariția oficială în luna decembrie a acestui an. Se cunosc deja câteva specificații tehnice pentru acest entry-level, în urma diverselor testări în benchmark-uri sau din leak-urile care au tot circulat. Acum avem parte și de o fotografie (generată pe calculator) cu terminalul.

Nu sunt surprize aici, inginerii coreeni au păstrat liniile clasice pentru actuala generație de Galaxy A (și nu numai). Vedem aceleași muchii plate, un notch în formă de picătură pentru camera selfie și un sistem foto pe spate, compus din trei camere. Cititorul de amprentă digitală este vizibil în lateral, ceea ce înseamnă că ecranul va fi mai degrabă un LCD decât un AMOLED.

La nivel de specificații tehnice, știm că Samsung Galaxy A16 5G va fi ținut în viață de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh. Telefonul va avea două variante de chipset, ambele surprinse în teste Geekbench. Acestea sunt Dimensity 6300 de la MediaTek și un Exynos 1330 proprietar. Prima a fost echipată cu 6 GB (cel puțin unitatea testată), cea de-a doua a avut doar 4 GB de RAM. Va fi interesant de văzut cum vor fi combinate aceste opțiuni și care dintre variantele de chipset va fi disponibilă pentru publicul european.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep