HomeFeaturedFocusE oficial! Xiaomi Mix Flip va fi disponibil global

E oficial! Xiaomi Mix Flip va fi disponibil global

Xiaomi Mix Flip

În momentul în care compania chineză a prezentat noile sale pliabile, atenția lumii s-a îndreptat către Xiaomi Mix Flip. Este evident că formatul flip a prins mult mai bine la public decât cel fold. Este și normal să fie așa, din două motive simple. Este mult mai practic și este și mai accesibil. Așa că are foarte multă logic decizia celor de la Xiaomi de a face Flip-ul disponibil la nivel global. Doar Flip-ul. Modelul Fold din actuala generație rămâne exclusiv pe piața din China. Cel puțin pentru moment.

Informația este una cât se poate de oficială și a venit direct de la CEO-ul companiei, Lei Jun, prin intermediul unei postări pe Twitter/X.

Speculațiile vehiculează un preț de aproximativ 1300 euro valabil pentru Europa, probabil pentru varianta de bază de Xiaomi Mix Flip.

Telefonul nu face rabat la nivel de specificații tehnice. Este echipat cu un Snapdragon 8 Gen 3, vine cu o memorie RAM de 12 GB și o stocare de 256 GB în varianta de pornire. Are un ecran interior LTPO AMOLED de 6.86 inchi, cu rezoluție de 1224 x 2912 pixeli, rată de refresh de 120 Hz și luminozitate de top de 3000 niți. Și mai ales un cover display AMOLED de 4.01 inchi, cu rezoluție de 1392 x 1208 pixeli și aceeași rată de refresh și luminozitate.

Pe spate are un sistem foto de două camere, ambele cu senzori de 50 MP, dezvoltat în colaborare cu Leica. Un senzor principal este ajutat de un telephoto cu zoom optic 2x. Plus o cameră selfie de 32 MP. Acumulatorul are 4780 mAh și se poate încărca cu 67W.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep