HomeFeaturedFocusVIDEO: test de rezistență pentru Samsung Galaxy Z Fold6

VIDEO: test de rezistență pentru Samsung Galaxy Z Fold6

Samsung Galaxy Z Fold6

De bine ce am publicat review-ul detaliat de Samsung Galaxy Z Fold6, iată că ne-au picat ochii pe un test de rezistență la care telefonul a fost supus. Este vorba despre celebrul set de teste la zgâriere, îndoire și expunere la flacără deschisă pe care l-a brevetat JerryRigEverything. Un set de cazne de care nici celebrul pliabil nu a scăpat. Și, așa cum vom vedea, spre surpriza noastră, telefonul s-a comportat foarte bine.

Atât de bine, încât realizatorul acestui teste s-a apucat să și demonteze cu forța aparatul după ce a terminat toate testele. Asta pentru a complica și mai mult materialul video rezultat.

În plus, în ecuație a fost aruncat și niște nisip. Nu de alta, dar s-a tot spus că este călcâiul lui Achile pentru telefoanele pliabile. Așa o fi?

Prea multe cuvinte sunt de prisos, aveți mai jos materialul video:

Pentru cei curioși, nu doar Samsung Galaxy Z Fold6 a fost testat în această manieră. Cu câteva zile în urmă și Galaxy Z Flip6 a avut parte de același tratament. Și s-a dovedit și el a fi ceva mai rezistent decât s-ar fi așteptat opinia publică. Semn că cei de la Samsung au făcut treabă bună!

via JerryRigEverything

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep