HomeFeaturedFocusTecno Phantom Ultimate 2, un concept de telefon tri-fold

Tecno Phantom Ultimate 2, un concept de telefon tri-fold

Tecno Phantom Ultimate 2

De bine ce am discutat ieri despre faptul că Xiaomi vrea să intre în hora telefoanelor dublu pliabile (se folosește și termenul tri-fold), alături de Huawei, iată că acum și Transsion pare interesată de un astfel de concept. Și pentru a arăta că nu vorbește fără suport, compania a prezentat public conceptul Tecno Phantom Ultimate 2. Un telefon dublu pliabil, cu două balamale, care poate fi folosit în mai multe moduri.

De la un display cât de cât convențional, cu diagonală de 6.48 inchi (atunci când este complet împăturit) se poate ajunge până la un ecran (LTPO OLED) de 10 inchi (rezoluție 1620 x 2880 pixeli). Cât o tabletă destul de mare. Care, între noi fie vorba, nu prea se mai folosesc ca în alte vremuri. Oricum, ceea ce am spus și ieri rămâne valabil: este mai degrabă un efort de imagine, decât un produs care să și genereze vânzări spectaculoase.

Tecno Phantom Ultimate 2 se mândrește cu o grosime totală de doar 11 milimetri atunci când este complet împăturit. Ceea ce, trebuie să recunoaștem, ar reprezenta o performanță. De asemenea, compania spune că mecanismele sale de pliere au fost testate la un ciclu de 300.000 îndoiri și au rezistat cu brio.

Ca de obicei în cazul unor asemenea concepte inedite, nu au fost oferite publicului detalii clare despre un eventual calendar al aparițiilor. Așa că ne mulțumim pentru moment cu ce avem.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep