HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S24 FE testat în Geekbench

Samsung Galaxy S24 FE testat în Geekbench

Samsung Galaxy S24 FE

Compania coreeană ar trebui să lanseze oficial modelul Samsung Galaxy S24 FE undeva în luna octombrie a acestui an. Poate părea că mai este destul până atunci, dar telefonul tocmai a fost testat în Geekbench. Scorurile obținute sunt mai puțin importante, probabil că este vorba despre o unitate pre-producție. Mai importante sunt detaliile tehnice lăsate la vedere în urma acestui test.

Se confirmă astfel că terminalul va fi construit în jurul unui chipset Exynos 2400e. O variantă puțin mai slabă a lui 2400, care are doar nucleul principal Cortex-X4 ceva mai încet (3.11 GHz față de 3.2 GHz). Tocmai de aceea, performanțele nu ar trebui să fie influențate negativ foarte tare de această schimbare.

Unitatea de Samsung Galaxy S24 FE testată în Geekbench a fost echipată cu o memorie RAM de 8 GB. Se pare că este singura opțiune. Doar la nivel de capacitate internă de stocare vom avea două opțiuni: una de 128 GB și una de 256 GB.

Sistemul de operare va fi un Android 14 cu interfața proprietară OneUI 6.1 peste el.

La nivel de speculații, este de așteptat ca telefonul să aibă un display Dynamic AMOLED de 6.7 inchi, cu rezoluție fullHD+ și rată de refresh de 120 Hz. Senzorul foto principal va avea o rezoluție de 50 MP, acumulatorul va avea o capacitate de 4500 mAh și se va încărca cu 25W.

Rămâne de văzut cum va poziționa compania coreeană modelul Samsung Galaxy S24 FE la nivel de preț. Lupta este destul de aprigă pe segmentul de preț de 3000-3500 de lei pe piața din România.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep