HomeFeaturedFocusOppo intră în hora telefoanelor tri-fold

Oppo intră în hora telefoanelor tri-fold

tri-fold

Este a treia zi la rând în care apar materiale despre telefoane pliabile de tip tri-fold. După Huawei și Xiaomi, a urmat ieri Transsion, cu al său Tecno Phantom Ultimate 2. Acum Oppo arată că lucrează la un proiect similar, parcă pentru a nu părea că pierde startul. Zhou Yibao, Product Manager pentru seria Oppo Find a publicat o fotografie (generată pe calculator) cu un concept de telefon dublu pliabil.

Nu doar că se văd cele două balamale, dar și un spate cu o textură de piele ecologică. Mai este vizibilă în această fotografie o interfață modificată de Color OS, pentru a exploata tot ecranul pe care îl are la dispoziție atunci când telefonul este complet deschis.

Această poziție a celor de la Oppo poate fi ușor surprinzătoare. Asta pentru că la un moment dat a circulat un zvon care spunea că producătorul chinez va renunța la segementul de pliabile.

Mă bucur să văd că s-au răzgândit (dacă acel zvon chiar a fost ancorat în realitate). Și că lucrează chiar la un concept de tri-fold. Cu cât sunt mai mulți jucători pe piață, cu atât mai mult au de câștigat cumpărătorii finali.

Din păcate pentru moment nu avem detalii despre acest concept al celor de la Oppo.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep