HomeFeaturedFocusMotorola Edge 50 Neo a trecut prin Geekbench

Motorola Edge 50 Neo a trecut prin Geekbench

Motorola Edge 50 Neo

Motorola Edge 50 Neo ar trebui să își facă apariția oficială luna viitoare. Fiind destul de aproape de acel moment, telefonul este testat intens de către inginerii companiei. Tocmai a rulat testele Geekbench, acolo unde a lăsat la vedere câteva informații de natură tehnică.

Se confirmă astfel informația conform căreia telefonul se va baza pe un chipset MediaTek Dimensity 7300 ceva mai special. Este acel Dimensity 7300X care a echipat și pliabilul Razr 50. Un chipset cu procesor octa-core, care vine cu patru nuclee tactate la 2.5 GHz și patru cu frecvență de 2.0 GHz.

Unitatea de Motorola Edge 50 Neo testată a fost echipată cu o memorie RAM de 8 GB și a rulat un Android 14. Informații pe care le știam deja, dar care primesc acum un soi de confirmare ceva mai oficială.

La nivel de speculații, este de așteptat ca terminalul să fie echipat cu un display pOLED cu diagonală de 6.55 inchi, marginile laterale curbate, rezoluție fullHD+ și rată de refresh de 144 Hz. Camera selfie ar avea un senzor de 32 MP, iar pe spate se va găsi un sistem foto compus din trei camere. Senzorul principal de 50 MP va fi ajutat de un telephoto de 10 MP și de un ultrawide de 13 MP.

Un acumulator de 4310 mAh se va putea încărca cu până la 68W.

Motorola Edge 50 Neo va veni cu o certificare IP68, va avea cititorul de amprentă integrat sub display și va fi protejat în față de o sticlă Gorilla Glass 3.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep