HomeFeaturedFocusMotorola Edge 50 Neo a fost prezentat oficial

Motorola Edge 50 Neo a fost prezentat oficial

Motorola Edge 50 Neo

Cu ocazia lansării la nivel global a modelului Edge 50, compania a prezentat oficial și modelul Motorola Edge 50 Neo. Telefonul premium mid-range care a prins destul de bine la public de vreo două-trei generații încoace. Noua apariție impresionează cu o ofertă completă din punct de vedere tehnic, dar și cu un aspect ceva mai compact. Păstrează certificarea IP68 și respectă în continuare standardul MIL-STD 810H, dar este ușor (171 g), subțire (8.1 mm) și compact (display de 6.4 inchi).

Tocmai cu ecranul de 6.4 inchi o să începem. Este un panel LTPO OLED cu rezoluție fullHD+ și rată de refresh de 120 Hz. Luminozitatea de top ajunge la 3000 niți, iar protecția este asigurată de o sticlă Gorilla Glass 3. Cititorul de amprentă digitală este integrat sub display și un orificiu discret, poziționat central, ascunde o cameră selfie cu senzor de 32 MP.

Pe spate, Motorola Edge 50 Neo propune un sistem foto de trei camere. Senzorul principal are o rezoluție de 50 MP (Sony LYT-700C). Acesta este acompaniat de un telephoto de 10 MP (zoom optic 3x) și de un ultrawide de 13 MP. Spatele este învelit într-o piele ecologică la toate variantele de culoare.

La interior telefonul mizează pe un chipset Dimensity 7300 de la MediaTek. Memoria RAM poate fi de 8 GB sau de 12 GB. Iar capacitatea internă de stocare de 256 GB sau 512 GB. Autonomia este asigurată de un acumulator de 4310 mAh, care se încarcă cu 68W. Există și încărcare wireless de 15W. Încărcătorul este inclus în pachetul standard, alături de o husă de protecție.

Motorola Edge 50 Neo vine în variante de culoare Grisaille, Latte, Nautical Blue și Poinciana. Evident, Pantone a avut ceva de spus aici. Prețurile de vânzare, valabile pentru Europa (unde deja este disponibil pe anumite piețe) pleacă de la 499 euro.

Edge 50 ajunge și el în Europa, la 599 euro.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep