HomeFeaturedFocusMotorola Edge 50 a fost anunțat oficial

Motorola Edge 50 a fost anunțat oficial

Motorola Edge 50

Motorola Edge 50 a fost prezentat oficial publicului și se mândrește că este cel mai subțire telefon care respectă standardele militare MIL STD-810H. Are o grosime de doar 7.79 milimetri în zona modulului foto. Vine și cu o certificare IP68. Comunicatele de presă vorbesc despre teste intense de rezistență la apă, umiditate, temperaturi extreme, praf și șocuri fizice.

Dincolo de aceste aspecte, avem un mid-range elegant, care în mod clar a pus focusul pe o construcție cât mai finuță. Specificațiile tehnice în schimb nu ies în evidență. Telefonul este construit în jurul unui chipset Snapdragon 7 Gen 1 de la Qualcomm. Memoria RAM este de 8 GB, iar capacitatea internă de stocare este de 256 GB.

Acumulatorul de 5000 mAh se încarcă cu 68W și oferă și suport pentru încărcarea wireless (15W).

Motorola Edge 50 este echipat cu un display pOLED cu diagonală de 6.7 inchi. Un panel cu marginile laterale curbate, cu rezoluție de 1200 x 2712 pixeli, rată de refresh de 120 Hz și o luminozitate de top de 1600 niți. Cititorul de amprentă digitală este integrat sub display. Un orificiu discret ascunde o cameră selfie echipată cu un senzor de 32 MP.

Pe spate avem un sistem foto destul de promițător. Senzorul principal are o rezoluție de 50 MP. Este ajutat de un telephoto de 10 MP (zoom optic 3x) și un ultrawide de 13 MP.

Sistemul de operare este Android 14 și promite două upgrade-uri majore și trei ani de suport.

Motorola Edge 50 vine în variante de culoare Jungle Green, Peach Fuzz și Koala Grey. Deocamdată avem doar un preț de vânzare valabil în Asia, de aproximativ 340 dolari.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep