HomeFeaturedFocusMoto G45 a fost anunțat oficial

Moto G45 a fost anunțat oficial

Moto G45

Cei de la Motorola au prezentat oficial un nou mid-range. Moto G45 debutează pe piețele asiatice, dar se pare că va ajunge destul de repede și în Europa. Vine cu un preț foarte agresiv, în India spre exemplu costă doar 130 dolari. Evident, la asemenea prețuri, nici așteptările la nivel de configurație nu ar trebui să fie foarte mari. Totuși, raportul preț/specificații este unul foarte bun.

Telefonul se bazează pe un chipset Snapdragon 6s Gen 3 de la Qualcomm. Memoria RAM poate fi de 4 GB sau de 8 GB. În ambele situații capacitatea internă de stocare este de 128 GB. Și poate fi extinsă cu ajutorul unui slot microSD, unul de tip hibrid, care poate fi folosit și de al doilea SIM. Și memoria RAM poate fi extinsă virtual cu încă 8 GB folosind o funcție de tip RAM Booster.

Sistemul de operare este un Android 14 cu interfața minimalistă a Motorola peste el.

Din punct de vedere fizic, Moto G45 este construit în jurul unui display cu diagonala de 6.5 inchi. Un panel IPS LCD cu rezoluție HD+, dar care aduce o rată de refresh de 120 Hz. Ecranul are un orificiu în care se ascunde o cameră selfie de 16 MP. Protecția este asigurată de o sticlă Gorilla Glass 3.

Cititorul de amprentă digitală este poziționat lateral.

Pe partea din spate găsim un sistem dual-camera. Senzorul principal de 50 MP este ajutat de unul macro, cu rezoluție de 2 MP.

Autonomia este asigurată de un acumulator de 5000 mAh, care se poate încărca cu 20W. Moto G45 are la bord un jack audio de 3.5 mm și vine cu funcția Radio FM.

Telefonul propune o gamă îndrăzneață de culori, realizată în colaborare cu Pantone (chiar și la acest nivel). Avem inclusiv acea textură de piele vegană pe spate. Prețurile de vânzare, valabile pentru piața din India, sunt de aproximativ 130 dolari, respectiv 155 dolari, în funcție de memoria RAM aleasă.

via Motorola

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep